Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

 

Camøno pakke-tur 3 dage på Vestmøn.

Pris: kr. 3.920,- for 4 personer.         BOOK HER!

Camønoen, ”Danmarks venligste vandrerute” på sammenlagt 175 km på Bogø, Møn og Nyord, rummer noget af Danmarks dejligste og specielle natur. I vandrer gennem hyggelige byer, langs nogle af landets bedste badestrande samt bølgende marklandskaber. I passerer fortidsminder, idet der er 119 bevarede gravhøje, hvoraf de 21 er jættestuer. I besøger Stege By – en middelalderby, som er en af Danmarks gamle købstæder. Dette ses ved de krogede, gamle gader, byvolden, kirken og mølleporten

I pauserne er der rig mulighed for at spise på en af øens mange spisesteder, og I må ikke snyde jer selv for at smage på øens is fra Møn Is eller øl fra Bryghuset Møn.

  • I bor 2 overnatninger i idyllisk beliggende hus på Vestmøn.
  • Der er købt ind til morgenmad og frokost/madpakker til jer.
  • Der er dyner, puder, sengetøj og håndklæder.
  • Der er rengøring efter.
  • I har rig mulighed for at lægge jer ud og nyde den sorte nattehimmel og stjernerne. Møn og Nyord er certificeret ”Dark Sky”, som det eneste i Danmark.

PROGRAM:

Dag 1:               Røddinge på Møn (ankomstdag uden vandring)

Ankomst til Bo-Her i Røddinge kl. 15.00. Hvis I ønsker en kort gåtur, kan I gå ud til Sprovedyssen og Kong Asgers Høj, der ligger lige over for hinanden. Derfra kan I fortsætte ad grusvejen til Orehæld Strand, som er meget lille - men hyggelig. I alt 8 km. (-/-/-)

Dag 2:               Fra Bogø Mølle til Røddinge.

Med Flextrafik bliver I kørt til Bogø Mølle, hvor I følger ”Kong Asgers Etape”  og stopper i Røddinge for at overnatte i Bo-Her. Ruten er 20 km.

Undervejs passerer I Fanefjord Kirke, gravhøje, Hårbøllehuset, som drives af frivillige – og er et godt sted at spise, hvis der er åbent. I Damme – Askeby ligger Superbrugsen, hvor I kan proviantere til jeres aftensmad. En kilometer før Bo-Her ligger ”Klekkende Høj”, som er en stor tvillingegrav og jættestue. (M/F/-)

Koden ovenfor i parentes viser de måltider, som er inkluderet
(Morgenmad/Frokost/Aftensmad), idet (-) betyder ikke-inkluderet.

Dag 3:               Fra Mønbroen til Stege.

I tjekker ud senest kl. 10.00
Hvis I er i bil:
Lægger I jeres bagage i jeres bil, og kører til Møns Museum. Der er parkering bag museet, ved biblioteket samt bag ved gåsetorvet på Sct. Gertrudsstræde. Parkeringen er gratis for en enkelt dag

Hvis I er kommet med offentlig transport:
Lægger I jeres bagage på terrassen dækket til med klare affaldsposer.

Med Flextrafik bliver I kørt til Mønbroen, hvor I følger ”Færgeetapen” og fortsætter derefter på ”Museumsetapen”, som lander ved Møns Museum i Stege. Turen er på sammenlagt 19 km, og undervejs passerer I Damsholte Kirke, der er bygget i rokokostil, Rødkilde Højskole , der er over 150 år gammel, jordbassinerne bag Stege Sukkerfabrik samt ikke mindst Mølleporten i Stege, der blev bygget sidst i 1400-tallet, som én af 4 porte. I Stege har I mulighed for at så rundt og nyde de hyggelige gader og evt. følge den historiske rute rundt i Stege.
I Stege slutter turen her, hvis I er i bil - ellers bestiller I Flextrafik og bliver kørt tilbage til Røddinge, hvor I henter jeres bagage – hvis I er med offentlig transport. (M/F/-)

Koden ovenfor i parentes viser de måltider, som er inkluderet
(Morgenmad/Frokost/Aftensmad), idet (-) betyder ikke-inkluderet.

 

DOWNLOAD PROGRAM HER                     DOWNLOAD INFO OM FLEXTRAFIK HER               BOOK HER!

 

Vejret

Overcast Clouds

13.17°C

Røddinge, DK-4780 Stege

Overcast Clouds
Humidity: 100%
Wind: 5.1 M/S

Contact

Bo-Her / Sommerhus Møn

Røddingevej 16, Røddinge
DK-4780 Stege.

+45 3013 1118
web @ sommerhus-mon.dk

Bank: 9070 2600278080

Search